Results 1 to 1 of 1
  1. #1

    GP1300r Multifunction meter not working

    I'm new to the forum, I have 2007 GP1300r,tried to start it, had a dead battery, replaced with new battery, but now my Multifunction Meter (rpm, speed, fuel, etc.) isn't displaying anything, I checked the 3 fuses near the battery box, they looked fine. Any other fuses I might have missed, or any other suggestions to get the display operating, My GP1300r starts and runs great on the water, it just has no display
    Last edited by Mdolphin; 05-14-2014 at 11:57 PM.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 VX110 Sport Multifuntion Meter not Working
    By JukeboxRob in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-2013, 07:05 PM
  2. Multifunction meter dont work
    By Franciscosurf in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 05-25-2013, 12:09 AM
  3. Multifunction meter dont work
    By Franciscosurf in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2013, 11:43 PM
  4. 2002 Virage meter not working
    By fzrchad in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-2009, 09:11 PM
  5. Fuel pump in gp1300r not working?
    By wildman326 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2006, 08:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •