Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Apr 2014
    Ocala, FL

    06 STX 15F Cold Start Idle Issue

    I hope someone can point me in the right direction on this. When starting cold on trailer ski will stall a few times while trying to start after that it runs fine except it will idle up a few hundred RPM's and back down every few seconds. No problems at all once its hot and in the water. Installed new plugs, fuel is fresh, no other issues at all other than this, it's kind of annoying.

    Thanks in advance for any suggestions.

  2. #2
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Check that the fuel pump is at the proper pressure.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STX 15F donīt start
    By elno in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 06-23-2013, 11:18 PM
  2. 2006 STX-15F High Idle Issue
    By EricGP in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2012, 08:14 PM
  3. Cold start issue
    By nau in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 35
    Last Post: 06-28-2009, 10:45 AM
  4. STX-15F Power issue
    By dpcjetski in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2009, 08:02 AM
  5. STX-15F in water idle speed?
    By 785xp in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-22-2008, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts