Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    race24x's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Fayette, Maine
    Posts
    1,005

    06 RXT where are the 30 amp fuses for charging system

    I am having trouble with the charging system in an 06 RXT and before I order a new rectifier, I wanted to check the 30 amp fuses that others have said were the issue. THe pics I found on here are of an RXP I think because when I look at the RXT and the starter selenoid there is nothing there. I traced the wires from the rectifier and they go to a juntion box right on top of the motor. I cant find the fuses anywhere


  2. #2

  3. #3
    CHAD IBADTON's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    on lake Harding AL
    Posts
    558
    +1
    34
    There are two 30 amp fuses right next to starter solenoid. Has 2 smaller red wires going to each off of main starter hot wire they're in weather packs.

  4. #4
    race24x's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Fayette, Maine
    Posts
    1,005
    The wire goes from the battery to the solenoid and off of that are the fuses. I will atleast be able to trace them. THank you for the manual page. Its funny I dont see a thing there.

  5. #5
    eb87's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    South East Coast
    Posts
    566
    +1
    25
    Hope this helps
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_2576.jpg 
Views:	893 
Size:	69.3 KB 
ID:	330821   Click image for larger version. 

Name:	IMG_2577.jpg 
Views:	207 
Size:	38.1 KB 
ID:	330822   Click image for larger version. 

Name:	IMG_2578.jpg 
Views:	343 
Size:	57.1 KB 
ID:	330823  

  6. #6
    CHAD IBADTON's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    on lake Harding AL
    Posts
    558
    +1
    34
    Did it fix it ?

  7. #7
    race24x's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Fayette, Maine
    Posts
    1,005
    Yes the fuses where in a round red thing that looked like a plug. It just didnt look like the pictures. Once I traced the wires and was able to find it the 30 amp fuse was corroded. I cleaned the plug and put in a new fuse and lubed up the inside of the fuse holder. It was charging fine after that. Thank you to all that responded

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. blowing 30 amp fuse for charging system on 2010 seadoo rxp x
    By wavejumper69 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-20-2015, 09:27 AM
  2. Where are the hours stored in the 06 skis?
    By Gus13letter in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 09-16-2009, 09:47 PM
  3. Where are the grease fittings?
    By DeeGee in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2006, 08:48 PM
  4. Where are the internal fuel filters?
    By ccassone in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 04-10-2006, 08:39 AM
  5. Where are the Riva numbers coming from?
    By Burnwater in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-05-2005, 02:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •