Results 1 to 8 of 8

Thread: Logging Options

  1. #1

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    129
    +1
    1

    Logging Options

    Im looking to log, AFR, Boost, IATs and RPM. what are my options? I have an autometer WB, but still need to get a boost gauge with an output and plumb my IAT sensor. I picked up a dynojet LCD screen a while back when I was just going to use a RRFPR so if I could incorporate that it would be nice.


  2. #2
    Easiest is Vtech datalogger sold by 4 tech

  3. #3
    I have a CMD/LDC200/Widband2 setup logging 9 channels at 67 hz.

    I also have a full Motech setup with the trick logging option that can log like a few hundred channels at up to about 1000 hz as I recall but most channels are viewed at 20 hz most of the time.

    I also have a full Vtech setup logging about 15 channels at 20 hz.

    I always have the CMD logging no matter what ECU is running the show.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    129
    +1
    1
    Holy crap! Lol that's a crazy setup you got! The vtech logger looks like it might have everything I need...

  5. #5
    Keep in mind that with VTech, you don't get Pulse Width or Duty Cycle.

    Neither the VTech logs or the CMD logs know anything about knock or timing.

    Andy
    Last edited by whittlebeast; 05-31-2014 at 10:33 PM.

  6. #6
    Just for fun.... Here is the GPS data off my QStarz logger. I know speed, location within a few feet and acceleration at 1/20 of a sec resolution. This happens to be off my RXPX testing in fairly rough water.

    http://www.ncs-stl.com/rxpx/QStarz%2...Clearwater.png

    and

    http://www.ncs-stl.com/rxpx/QStarz%2...rwater%202.png



    Andy

  7. #7
    Quote Originally Posted by whittlebeast View Post
    I have a CMD/LDC200/Widband2 setup logging 9 channels at 67 hz.

    I also have a full Motech setup with the trick logging option that can log like a few hundred channels at up to about 1000 hz as I recall but most channels are viewed at 20 hz most of the time.

    I also have a full Vtech setup logging about 15 channels at 20 hz.

    I always have the CMD logging no matter what ECU is running the show.
    Hey andy does your v-tech logger have the extra 0-5v input? i see towards the end of the exel log 3 or 4 unused log options but no cables on my harness to connect to, would be grate to log fuel pressure, pump tunnel pressure etc. maybe snap a picture of your harness to see if am missing the extra inputs.

  8. #8
    DR

    That is a Jon question. I use the Motec or the CMD for that sort of thing. I think it is possible to do with the VTech but I have never looked into it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Other options for Data logging ?
    By Greggpru in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 10-19-2016, 12:29 PM
  2. Optional Storage container for the RXT
    By hdsilverado in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2008, 09:18 AM
  3. ?Impeller/grate options to climb this waterfall?
    By Jeff C in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2005, 10:45 AM
  4. COOKIES and LOG ON
    By MikeTrin in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-17-2005, 12:13 PM
  5. Is anyone going to try the new ECU??? I may, My options
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-05-2005, 09:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •