Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    kaiser's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    western pa.
    Posts
    133
    +1
    5

    Trim motor fell off my 300lx 2013

    I know this is common but can find the solution people have used to stop it after multiple searches thanks for any help.


  2. #2
    Moderator #985 lasportsmn's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pierre Part, Louisiana
    Posts
    4,780
    +1
    358
    Fell off in the front compartment?
    It is held on with the two rubber bands. Did they pop? If secured properly it will not fall off. Mine never has since 2011.

  3. #3
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    very common GL when they changed the motor to the RHS of the ski, everyone i know has suffered this issue. i think the fix is some crafty work with some zip ties and crossing the rubber bands over

    Quote Originally Posted by lasportsmn View Post
    Fell off in the front compartment?
    It is held on with the two rubber bands. Did they pop? If secured properly it will not fall off. Mine never has since 2011.

  4. #4
    Moderator #985 lasportsmn's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pierre Part, Louisiana
    Posts
    4,780
    +1
    358
    Oh wow. I did not realize that. Well that is not good. I will look at my neighbors this weekend. I will fix it before anything happens.

  5. #5
    Aussiepauly's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sydney Australa
    Posts
    898
    +1
    70
    About 20 massive cable ties does the job, did mine from new with Mal and has not come off but a few cable ties have snapped and needed replacing so goes to show the pressure on it. Shit design!

  6. #6
    bscpaint's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    LongIsland NY
    Posts
    1,278
    +1
    139
    Typical Kawasaki engineering, ah I'm just messing around stirring the pot again.

  7. #7
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,161
    +1
    600
    2014 310 foam backing plate fixs the issue

    I guess no different to the yamaha rear hatch clamps breaking first ride out

    Waz

  8. #8
    Aussiepauly's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sydney Australa
    Posts
    898
    +1
    70
    Quote Originally Posted by sirbreaksalot View Post
    2014 310 foam backing plate fixs the issue

    I guess no different to the yamaha rear hatch clamps breaking first ride out

    Waz
    Don't the 13.5 and 310 have the same set up? Looks like it in the pics. I got the foam backing plate in the 13.5 and heaps of guys have ripped them off.

  9. #9
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,161
    +1
    600
    Quote Originally Posted by Aussiepauly View Post
    Quote Originally Posted by sirbreaksalot View Post
    2014 310 foam backing plate fixs the issue

    I guess no different to the yamaha rear hatch clamps breaking first ride out

    Waz
    Don't the 13.5 and 310 have the same set up? Looks like it in the pics. I got the foam backing plate in the 13.5 and heaps of guys have ripped them off.
    trim float.pdf

    see the differences between 13-14

  10. #10
    Aussiepauly's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sydney Australa
    Posts
    898
    +1
    70
    Quote Originally Posted by sirbreaksalot View Post
    Quote Originally Posted by Aussiepauly View Post
    Quote Originally Posted by sirbreaksalot View Post
    2014 310 foam backing plate fixs the issue

    I guess no different to the yamaha rear hatch clamps breaking first ride out

    Waz
    Don't the 13.5 and 310 have the same set up? Looks like it in the pics. I got the foam backing plate in the 13.5 and heaps of guys have ripped them off.
    trim float.pdf

    see the differences between 13-14
    Yeah that is a much better set up Waz

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trim fell off rub rail today
    By Dark Horse in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-24-2016, 08:56 AM
  2. Finally fell off my Spark TWICE!
    By Cheappc in forum Sea Doo Spark
    Replies: 13
    Last Post: 09-17-2014, 07:36 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 01-16-2013, 12:07 AM
  4. My dad fell off a ski today - lol
    By Rampage in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2009, 10:12 AM
  5. Just Showing off my PACKAGE... ALOT OF PICS
    By Shibby1485 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 30
    Last Post: 10-13-2006, 01:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •