Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1
    DUCKY UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Preston UK
    Posts
    162
    +1
    7

    V Tech map tuner problem???

    Hey guys,

    Prob a simply fix, but cant seem to get my head around it.

    Every time I try and connect my map tuner to my computer it keeps coming up saying. Cant communicate, please unplug and try again???

    Now ive done this loads, tried a different PC, reinstalled the soft wear the lot but still keeps coming up with the same prob????

    Only thing ive not tried yet is connecting it too my ski first then connecting it too my PC??? I first just wonted to see what would come up?? the map tuner has been used before to flash a Spark and worked fine on that??

    Any ideas please???

    Cheers


  2. #2
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Check updates ...

    need latest updates and allow your PC to administrator rights to v tech

  3. #3
    DUCKY UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Preston UK
    Posts
    162
    +1
    7
    That's what I do tho, I open up the programme plug in the map tuner and click check for up dates, then comes up saying cant connect, disconnect and try again???

  4. #4
    rxtmike's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    edison n,j,
    Posts
    708
    +1
    10
    I am having the same problem!!!

  5. #5
    rxtmike's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    edison n,j,
    Posts
    708
    +1
    10
    e mailing jonathan again.

  6. #6
    rxtmike's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    edison n,j,
    Posts
    708
    +1
    10
    Is there a guy doing this in the states??????

  7. #7
    DUCKY UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Preston UK
    Posts
    162
    +1
    7
    Ive tried emailing them a few times but no reply.
    Ive hooked the map tuner to my RXPX now (my ski already has Vtech map on it) and down loaded its ECU info, all that went ok and it told me too now connect to my PC.
    Connect and clicked the request softwear button but came up saying FT_other error, make sure ur tuner is connected?????

    starting to lose it with this bloody thing =(

  8. #8
    DUCKY UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Preston UK
    Posts
    162
    +1
    7
    Quote Originally Posted by SLASHER View Post
    Check updates ...

    need latest updates and allow your PC to administrator rights to v tech
    How do you allow your PC to administrator rights to the Vtech programme then please???

  9. #9
    Michel @ Vtech's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    66
    +1
    9
    Quote Originally Posted by DUCKY UK View Post
    Ive tried emailing them a few times but no reply.
    Ive hooked the map tuner to my RXPX now (my ski already has Vtech map on it) and down loaded its ECU info, all that went ok and it told me too now connect to my PC.
    Connect and clicked the request softwear button but came up saying FT_other error, make sure ur tuner is connected?????

    starting to lose it with this bloody thing =(
    Please mail me and I will try to help you.

    [email protected]

    Include your login name, VIN number.
    Thanks / Michel

  10. #10
    Finally, someone else with the same problem!! I consider myself quite smart, PC & Mac literate, but it was NOT plug-n-play as expected.

    I downloaded software on three different pc's, each one not working. A mix of non connection, administrator and 'can't find maptuner' messages. Even now it's only on good days that my pc can see the maptuner and allow me to "check for updates".

    The instructions that came with it and the on-screen instructions were in complete conflict.

    When I read / wrote to ski I had to randomly hit buttons for it to continue and work.

    Overall the performance is worth all the hassle and is mindblowing, but the whole user experience and support leaves a lot to be desired.

    Jerry naturally defends V-Tech as they are a small team with lots of work, that's not good enough. If business is good, in est in more people and polish the products and services that people have paid a lot of money for. This not a cheap product, it's a great product, but it has to come as a conplete experience. You never here any GH guys saying similar about MOTEC, so it can be done.

    Phew. Rant over, but I am still having 'account' issues that remain un-resolved. Missing tune etc.

    Just went with a CMD system which was a no brainer. If the V-Tech logger and support was better they would have certainly got my money.

    @V-Tech, guys please take this constructively. Use it to improve, we are an important and lucritive sector, we can help you.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS V-Tech map tuner
    By 05rxp05 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2016, 06:10 PM
  2. V-Tech map tuner and software
    By Davidrf59 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 27
    Last Post: 11-20-2016, 10:48 PM
  3. V-tech maps 48 8350 beta?
    By lamirande in forum 4-Tec Performance
    Replies: 162
    Last Post: 01-13-2013, 02:08 AM
  4. FS V-Tech Map Tuner
    By Luis Marine in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2012, 01:07 AM
  5. Base map opening problem ViPEC
    By WATER WOODY in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2010, 06:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •