Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    May 2014
    Location
    Big Spring Texas
    Posts
    11

    Unhappy 780 not running right

    I ran the ski out of gas. After refilling it gets up to full speed then stalls like it s running out of gas. If I let of the throttle it idles fine, if I keep on the throttle it dies. Could it just be junk off the bottom of the tank?


  2. #2
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    Could be. Typically you want to clean out the tank and make sure the fuel lines are all in good condition. Take a look at your fuel filters and fuel water separator and make sure they are full of fuel. Next time you are out, try slowly applying choke when it wants to die. If applying choke helps, then you are having a fuel delivery issue and may need to pull the fuel sender, fuel select switch, fuel water separator, fuel pump, and carbs apart to find out if some junk from the bottom of the tank made it into those components and are clogging stuff up....

  3. #3

    Join Date
    May 2014
    Location
    Big Spring Texas
    Posts
    11
    Thanks. I plan on tearing into it this evening after work. Is there filters at each carb?

  4. #4
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    You will need to see what is installed. Often time previous owners add a bunch of stuff that shouldn't be in there. I don't run any filters other than the screen in the fuel water separator.

  5. #5

    Join Date
    May 2014
    Location
    Big Spring Texas
    Posts
    11
    Well I tore into it this evening. I should have started with the worst. I checked the lines,good. I checked the filter, good. I checked the plugs, two good one funny looking, real dry and ashy. I checked compression. Before all three were 125 to 130. Now pto 125, mid 125, mag 70. That can't be good news.

  6. #6

    Join Date
    May 2014
    Location
    Arlington tx
    Posts
    59
    Nope. Good news is don't have to pull this engine to fix it. If you was closer to Dallas would give you a hand. Just did a 780 I bought

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rxp stiil not running right.any ideas?
    By baba850r in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 03-12-2008, 06:37 AM
  2. SKi not running right...
    By zdowell in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 12
    Last Post: 01-05-2008, 02:09 PM
  3. Installed L1DI and RXX Reeds... not running right...
    By BigKID in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2007, 08:35 AM
  4. 250x still not running right, plse help
    By born riding in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 05-08-2007, 11:43 AM
  5. 04 RXP not running right
    By needforspeed04 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 26
    Last Post: 03-21-2007, 06:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •