Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Firewalker918's Avatar
    Join Date
    Jun 2012

    2003 GTX LCD gauge is good but not working?

    I know my gauge cluster is good as we swapped it out on another. But on mine it is blank.

    Any idea of what to check and where to start etc?

    Also, is there a gasket that goes around the gauge cluster ? mine seems to be leaking into my front compartment.


  2. #2

    Join Date
    Mar 2012
    Lower Florida Keys
    Yes to the gasket. If you have installed something that uses the communication wires i.e.: depth finder, compass, etc. the communication may be interrupted.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB WTB 2002 GTX LCD- Gauge Assembly
    By jetskidude in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2012, 05:50 AM
  2. 2003 GTX instrument gauge question
    By Chris0060 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2008, 09:21 AM
  3. 97 pro 785 runs good out of water but not in
    By bidwell785 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 07-16-2007, 12:48 PM
  4. 2003 GTX SC oil light comes on but oil level is fine??
    By djbauer in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-25-2006, 04:35 PM
  5. 2003 GTX SC not getting up to Speed Or RPMs ! Help !
    By RXPBeast in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 09:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts