Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    jamalama's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Langley BC
    Posts
    288
    +1
    23

    03 GTX Power to Fuel pump issue

    A friend has a 2003 GTX that appears to have an issue getting power to the fuel pump. The candoo
    showed occurred faults (not active) of P0231 which states "burnt starter, fuel pump 10a fuse" as well as "fuel pump shorted to ground or open circuit" and P1681 - "burnt information center 1A fuse) and P0463 - "fuel level sensor circuit shorted to 12v or open cicuit"...otherwise the Candoo shows nothing else

    He has cleaned and reconnected all the connections of the fuel module, tested the fuel pump itself on the bench (runs), checked and actually replaced all the fuses and nothing. Turns over fine but will not start. When you put the key on the post, you do not hear the pump winding up as with our other 4 tecs. I have a 2002
    that shows a fuse in the fuel pump area beside the gas tank but the 2003 manual does not show this so we don't think we are missing a specific fuse for the fuel pump.


    Any ideas to check in terms of power getting to the pump?


  2. #2
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    475
    the fuel pump is turned on by ground in the ecu
    I have seen a bad connection in the ecu connector 2 give many different error codes

  3. #3
    jamalama's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Langley BC
    Posts
    288
    +1
    23
    A note for follow up - found a bent pin in the ecu connection. Machine fired right up then.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. gp1200 fuel pump issues and solutions... long.
    By the_natrix in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 38
    Last Post: 11-11-2017, 11:37 PM
  2. 2003 12f No spark and no power to fuel pump
    By Felber61 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 12
    Last Post: 09-07-2017, 02:32 PM
  3. Polaris genesis no power to fuel pump
    By Chris gen 1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 12-08-2014, 10:01 PM
  4. Please help, no power to fuel pump 2005 12f
    By keanu in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2010, 11:41 PM
  5. kawasaki 900 zxi fuel pump issue?
    By philsmtech in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2008, 08:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •