Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    2007 Wake 155 no beeps

    Hi all I'm new to the site, I recently purchased a 2007 Wake 155 and had the 12v low voltage code kept coming on an according to all I could come up with from reading forums was to replace the rectifier/ voltage regulator. Only problem is after replacing the rectifier and putting my key on I get no beeps from the ski, I already put the old rectifier back on to see if it would beep/start but same thing. I already checked all fuses, what's weird about it is when I unplug the 10amp for the fuel pump it will beep but as soon as I hit the start button it clicks then stops. Any ideas/ tips? Thanks


  2. #2
    XDAILY's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    N. Wildwood
    Posts
    616
    +1
    29
    Sounds like your battery is dead, check the voltage with a volt meter. Try a different key also.

  3. #3
    It ended up being the two little wires going to the starter relay being corroded off, I corrected the issue and have my beeps back and have no codes on the dash but the motor still won't turn over.

  4. #4
    Quote Originally Posted by Mxblaster15 View Post
    It ended up being the two little wires going to the starter relay being corroded off, I corrected the issue and have my beeps back and have no codes on the dash but the motor still won't turn over.
    Jump it with power going from battery positive directly to the starter's cable. That rules in or out the relay (or solenoid) as the culprit. These solenoids seem to be problematic.

  5. #5

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Netherlands antilles / Bonaire
    Posts
    137
    +1
    4
    sound like solenoid.. put a key on.. and try directly.. by bypassing the solenoid.. with a screw driver or something else.. if it would not cranck/ start ... your battery is done.. but check your battery before going directly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2007 wake 155 stator output whats good and bad
    By Mad dog85 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-2015, 05:20 AM
  2. Winterizing 2007 gtx 155 wake
    By Peaker in forum Sea Doo How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2014, 03:07 PM
  3. 2005 wake edition (155 no mods) top speed/rpm?
    By airframe89 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-14-2013, 05:27 PM
  4. FS 2007 gtx 155, 2008 wake 155, 2008 load rite 2 place trailer. $7000
    By Joe Stang in forum Sea Doo 4Tec Skis
    Replies: 6
    Last Post: 12-19-2012, 09:21 AM
  5. FS 2007 GTX Wake 155 W/Ballast System and Double Trailer
    By Throttlemire in forum Sea Doo 4Tec Skis
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2010, 11:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •