Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    help with my 02 fx 140

    it runs on the trailer, but not in the water

  2. #2
    jstanfi1's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Lafayette, Indiana
    Often this means you've got a compression issue. The crank is able to use all it's might to push the bad cylinder when there's no load, but once the impeller has some resistance it won't go.

  3. #3
    fordgt's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Brisbane, Australia
    Maybe do a compression check as suggested above.

    If it is a compression issue then it might help if you warm it up on the trailer before you put it on the water. Just make sure you have access to a tap at the boat ramp!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need help with polaris msx 140
    By Romaha in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-20-2012, 10:10 PM
  2. help with msx 140
    By fzrchad in forum MSX/Matrix
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2009, 10:14 PM
  3. Need help with pump issue
    By Flyer in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 05-23-2006, 05:40 PM
  4. Need help with 04 S.C. rebuild
    By Turbo Todd in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2006, 08:03 PM
  5. Help with Riva air filter kit
    By 818RXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 20
    Last Post: 08-19-2005, 06:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts