Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36
  1. #1
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407

    My SLT Wont Start!!!

    I push the start button and nothing and I mean nothing happens. What could be wrong??? I dont get it!!!!


  2. #2
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    BAD muffler bearings!!!!!!!

  3. #3
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Are you getting anything on the MFD? Check the batt. ground?

  4. #4
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    Have you tried to tow start it? Or wrap a rope around the driveshaft and pull the hell out of it to get it started?

  5. #5
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Quote Originally Posted by xlint89 View Post
    Are you getting anything on the MFD? Check the batt. ground?
    What is a MFD?????

  6. #6
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    multi-female distraction

  7. #7
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Are you kidding? I'm too gullable if you're messing with me. Do you have power?

  8. #8
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Does the battery need to be installed to start???

  9. #9
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    OK I just removed the seat and the carbs are missing. Will this prevent it from starting???

  10. #10
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    Hell just pull the engine out and attach a rope to anoter boat, and you will have a not so fun tow toy!!!!!!

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sometimes my 780 SLT wont start
    By Delilah in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 5
    Last Post: 09-19-2012, 02:57 PM
  2. 780 slt wont start - no fuel in carbs
    By ktheake in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 01-14-2012, 03:09 PM
  3. help: my sj wont start
    By pridyuk in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-30-2011, 09:37 AM
  4. my slx wont start
    By brokedown in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-28-2008, 05:13 PM
  5. Help!!! my 1300 wont start
    By njgprider in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 07-04-2007, 08:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •