Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    >> is this normal?? Stx15f <<

    hey dudes I got 2 identical skis and got one trickling of the exhaust got one pissing a lot any idea or thoughts heres some pics
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_3341.jpg 
Views:	50 
Size:	107.2 KB 
ID:	334819Click image for larger version. 

Name:	IMG_3343.jpg 
Views:	46 
Size:	120.6 KB 
ID:	334820


  2. #2
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    Check the cooling lines but if nothing is broken I wouldnt worry.

    Sean

  3. #3
    RLACEMAN's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Random Lake WI
    Posts
    884
    +1
    54
    On the ski with little coming out of the exhaust, I would locate the small hose that is on the front of the left muffler, disconnect it & blow compressed air through it, there may be some sand deposits in that location.

  4. #4
    Quote Originally Posted by RLACEMAN View Post
    On the ski with little coming out of the exhaust, I would locate the small hose that is on the front of the left muffler, disconnect it & blow compressed air through it, there may be some sand deposits in that location.
    I was thinking the same thing. One has a clogged cooling passage and the other doesn't.

  5. #5
    RLACEMAN's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Random Lake WI
    Posts
    884
    +1
    54
    As I was thinking about this, the main water supply to the left muffler comes out of the right side of the engine block & that particular fitting has been known to plug with corrosion, what I did with mine was put 1 gallon of vinegar in the flush fitting while the motor is running, then let sit overnight, flush the next day & look at all the white corrosion that flushes out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Triton Elite LT Trailer is this normal?
    By mdgoat in forum Towing and Trailers
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2010, 04:17 PM
  2. is this normal?
    By 07vette in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2007, 12:08 AM
  3. Is this normal?!?!
    By Titanese in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 06-30-2007, 07:43 AM
  4. Is this normal?
    By WildBill9000 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2006, 03:36 PM
  5. Is this normal???? Plug not connected....?
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-29-2006, 09:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •