Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Gas gauge is not accurate on fx160 ho cruiser. how do I fix??

    Filled up tank to the top. Fuel gauge reads 1/4 tank. No leaks, no smell of gas leaking, no gas in water, no gas in hull. What is the correct part to replace so my gas gauge reads accurately?? 2005 FX160 HO cruiser. And the speedometer always jumps from 14 to 34 to 19 to 22 to whatever it feels like when cruising...what's the correct part to fix that too??


  2. #2
    Okay, I found out how to fix it. So if anyone else needs the info on here in future. Need to replace the fuel sending unit which is located in gas tank........... thanks.

  3. #3
    powerstroke specialist mikegp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,529
    +1
    190
    what in the hell was you doing working on the ski at 1:30 am ? lol .
    seriously , i'm glad you fix the fuel issue, on the speedo most likely its the wheel on the back , if you think its the display and need one to compare let me know i may have one for cheap , i mean cheap.

  4. #4
    Quote Originally Posted by mikegp View Post
    what in the hell was you doing working on the ski at 1:30 am ? lol .
    seriously , i'm glad you fix the fuel issue, on the speedo most likely its the wheel on the back , if you think its the display and need one to compare let me know i may have one for cheap , i mean cheap.

    By display, do you mean the entire instrument cluster? If so, pm me your price and details on it.

  5. #5
    powerstroke specialist mikegp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,529
    +1
    190
    wait a minute, how many nicknames do you have? or are you someone else? i'm confused.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2011 Rxt X Gauge Cluster not turning on....HELP
    By Dan and Samantha in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2016, 10:11 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 08-14-2011, 03:50 AM
  3. gauge is not working.........
    By johnrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 06-26-2011, 09:30 AM
  4. gp1300r is not turning on
    By titofromnj in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2010, 03:27 PM
  5. Fuel Pressure Gauge Is Not Stable
    By ercBOOSTED in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 08-23-2008, 05:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •