Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Newnan, Ga.
    Posts
    21

    97 GP1200 fuse issue

    I have 2 97 Gp1200's. At times I have to wiggle or take out and put back in the fuse under the seat to get the starter to engage. Both have the same issue. It never leaves me stranded, just a nuisance. What's going on?


  2. #2
    gp1200270's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    East Coast
    Posts
    46
    +1
    2
    Yeah this is pretty common on these skis.I had the same thing happen to me but out in the ocean.Luckly i was able to pop the seat off to get to the fuse.
    What happens over time is the connection on the relay on both ends wear out where the fuse connects.I just replaced the relay all together.Problem solved.Also be sure to keep a spare fuse on hand.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Newnan, Ga.
    Posts
    21
    Ok, thanks man

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 97 gp1200 Starting electrical issues
    By Derek1 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2013, 09:29 PM
  2. 97 GP1200. With Triple 1100 engine RUNNING ISSUE HELP
    By jpflhr in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 5
    Last Post: 06-27-2012, 03:50 PM
  3. 97 Yamaha GP1200 - Running issues in water
    By blk-gp1200 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 02-17-2009, 11:06 AM
  4. 97 GP1200 with Eletrical issues...Help
    By head3rd in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2008, 05:06 PM
  5. 97 GP1200 with Eletrical issues...Help
    By head3rd in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2008, 08:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •