Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    update to "any rfi experts"

    this 03 unit still cutting out falling on face at various rpm. went thru sensor checks again - BUT - I checked 5v reference with key on. With key off and I push start button timer does'nt activate, nothing happens. I double checked another rfi, push button with key off and gauge lights up. Would anyone know why? Is there possible mpem problem? Would this might lead to unit cutting out at various rpms and acting bit crazy? thanks

  2. #2
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    North Central Arkansas
    I think I would check the coil and connector at the coil. Also ohm out the stator and maybe pull the front cover to check for metal bits inside the mag cup.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Any RFI experts?
    By jimfleming88 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2014, 12:02 AM
  2. Any tire experts? curbed it @#%&
    By Dockside in forum Open Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 04-26-2013, 01:17 PM
  3. Any Camera Experts
    By Franko in forum Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 03-17-2010, 01:56 PM
  4. Any Mercruiser 'experts' out there?
    By Mongoose in forum Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2007, 10:41 AM
  5. Any tire experts?
    By MikeTrin in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 11-03-2005, 06:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts