Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. #1

    Vtech Tune running like Poo!

    Anyone experienced declining rpm and acceleration with the 402 tune. I can run 8050 rpm wide open hold it WOT and watch them slowly fall..... 10 rpm at a time all the way down to 7400. Then that all it will do unless you turn the ski off, wait a few seconds then restart. Then the process starts all over again. Running wide open great at 8050 then it starts falling....


  2. #2
    JohnSWE's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    158
    +1
    25
    What happens if you go back to the 90hp tune or select another tune. Wondering if could be something with you throttle flybywire sensor?

  3. #3
    GasResearch-VT.SE's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,172
    +1
    207
    I'm guessing heat soak. But 8050 is stock rpm limit so be sure you flashed correct file.

  4. #4
    xdrian's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    895
    +1
    225
    Using 98octane ??

  5. #5
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Yeah what fuel u using ...

  6. #6
    I'm using 93 premium pump gas. And I did some rigging with heat shielding to test with heat soak, and even ran with both access panels off didn't make a bit of difference

  7. #7
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Does it feel like it's loosing speed , may be a faulty rpm ...

  8. #8
    Been around for years...seen it all Kawi-Guy's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Naples Florida
    Posts
    828
    +1
    27
    Try changing your tune >??

  9. #9
    Quote Originally Posted by SLASHER View Post
    Does it feel like it's loosing speed , may be a faulty rpm ...
    I can definitaley tell it looses power top end and speed

  10. #10
    GasResearch-VT.SE's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,172
    +1
    207
    Check stock tune

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Any1 running vtech tune with 1100cc inj and fpr ?
    By wave15stx in forum 4-Tec Performance
    Replies: 30
    Last Post: 10-10-2013, 07:20 AM
  2. running vtech tune with cmd?
    By bulls in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-2013, 03:37 PM
  3. Help, my Sl 780 water in tank now runs like poo poo
    By frankcottnj in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2013, 06:42 AM
  4. First day and my new RXT runs like POOP!
    By 2006 RXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 05-09-2007, 11:16 PM
  5. Rocks went in the intake grate now runs like crap! Help!
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 33
    Last Post: 04-18-2006, 04:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •