Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    TuningForkMarine's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Palm coast FL / Shakopee MN
    Posts
    1,301
    +1
    163

    2000 XL1200 wont start

    Put together a brand new motor on a 2000 66v XL1200. press the starter button, No clicking no cranking, No display, No life.. Popped the cdi box open, jumped the solenoid. It cranks, but No spark.
    the Stinger is connected, and plugged in.

    what am i looking at?


  2. #2
    TuningForkMarine's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Palm coast FL / Shakopee MN
    Posts
    1,301
    +1
    163
    plugged in another start switch. same thing no power.. then i replaced the starter solenoid. same thing. no power from both start switches. removed the brown wire, touched it to the batt terminal on the solenoid. it cranks over fine. No idea what it could be at this point. perhaps both start switches are bad.
    any input would be great.

  3. #3
    100 MILES OF HEAVEN AND I AM SMACK IN THE MIDDLE KEYZBUM's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JUST NORTH OF CUBA-- FL,KEYS
    Posts
    2,556
    +1
    39
    sounds like a ground wire is not hooked up in elect box to me..my 2 cents

  4. #4

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    panama city beach 'fl
    Posts
    1,846
    +1
    9
    if you look at circuit could be fuse or cdi

  5. #5
    powerstroke specialist mikegp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,529
    +1
    190
    check your temp sensor at the end of the pipe.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 GP760 Wont start...HELP
    By AraArauna in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2011, 10:03 PM
  2. xl1200 wont start
    By firestoned in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2011, 05:32 PM
  3. help xl1200 wont start, no cranking
    By 04SRTurbo in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 16
    Last Post: 09-21-2010, 12:04 PM
  4. 2000 XPL Wont start,
    By ultramaxracing05 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 31
    Last Post: 06-28-2010, 01:10 AM
  5. 2000 Pro 1200 ..Help. Wont start
    By LiquidPro1200 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 25
    Last Post: 08-20-2008, 12:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •