Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    1996 sltx 1050 back cylinder not firing

    have a 1996 1050 sltx updated and back cylinder has no spark just started the display was not working that day but now it is did that cause something to not spark or what might be doing this this is wires ski and upset she can't go new to these any help is great

    thanks dan

    red engine if that makes a difference i seen somewhere that display may need reset but not sure how to do this any help
    Last edited by K447; 07-29-2014 at 12:29 PM.

  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada

    Just saw your post now.

    You have the Ignition Update Kit installed, correct? Is this a genuine Polaris kit or aftermarket?

    You will need to work through some diagnostics.

    Have you done the various stator ohm checks and Hall effect sensors tests? Also checked the ignition coil ohms?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Front Cylinder not firing on GPR1200
    By BombThreat in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 06-01-2011, 04:38 PM
  2. 1 cylinder not firing on a 2004 XLT1200
    By Steveard in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2010, 11:32 PM
  3. 97' 1100 STX wont rev high rpm. Sounds like cylinder not firing sputters over 30 mph
    By hooptyride in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 07-21-2010, 01:25 PM
  4. GPR cylinder not firing...??
    By slowimport in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 20
    Last Post: 06-18-2009, 04:06 PM
  5. Aft cylinder not firing
    By skyler_lloyd in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2007, 01:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts