Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Mt. Vernon Illinois 62898
    Posts
    113

    STX Speedometer won't work

    Anybody know what might cause the speedometer not to work on my 2003 900? It has a little wheel underneath it that turns fine but won't register any speed? Any ideas?


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    Check/clean the connectors for the pickup and the display. Do the numbers work on the display when you turn the key on?

  3. #3

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Mt. Vernon Illinois 62898
    Posts
    113
    Thanks for the reply. No numbers for the speedo com e on.All the other gauge functions work.

  4. #4
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    If the numbers don't come on when you turn on the switch, the display itself is bad.

  5. #5

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Mt. Vernon Illinois 62898
    Posts
    113
    I was wrong about the numbers, they do come on when you turn on the key. The MPH comes on but stays at zero..

  6. #6
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    That's good! Probably a loose or corroded connector in the harness. You can test the gauge with an audio signal generator, procedure is in the service manual.

    Did the speedometer work before? I had one that didn't work from the factory, the paddlewheel wasn't mounted right. It would read above 0, but completely inaccurate. You may have to adjust the wheel up or down slightly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. On/off switch won't work unless you hold the bilge pump button.
    By KellieB in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-12-2011, 12:30 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-22-2010, 06:33 PM
  3. STX 750 Won't Idle....
    By robob69 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 08:10 PM
  4. VTS won't work...any ideas?
    By chrome1021 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 07-19-2009, 01:46 PM
  5. 2003 Kawasaki STX 12F Won't Idle
    By P47 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2008, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •