Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    need for speed's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    218
    +1
    21

    2012is 260 lost 5 mph at top speed

    help, did modifications to ski in spring and been running 73 mph and 8450 rpm all summer took it out saturday and it goes 66 mph 7900 rpm, replaced gas no difference any ideasR & D performance parts
    Valve Springs
    Titanium Retainer
    4" Breather
    ECU Reprogramming
    Pro Pitch Impeller 15/21
    Intake Grate
    Adjustable Pump Cone
    Surge Protector Kit


  2. #2

    Join Date
    May 2010
    Location
    Jax,FL
    Posts
    3,447
    +1
    653
    check you pump for damage, maybe something wrapped around the shaft or a something went through the pump?

  3. #3
    NateRXP's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Richmond, TX
    Posts
    746
    +1
    180
    Stock intercooler? Probly got a leaky.

  4. +1 by:


  5. #4
    need for speed's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    218
    +1
    21
    does not sound good will investigate thanks

  6. #5
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Ditch the BOV, probably leaking boost

  7. #6
    Sanfish's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    S/E Florida
    Posts
    2,540
    +1
    778
    Change spark plugs

  8. #7

    Join Date
    May 2010
    Location
    Jax,FL
    Posts
    3,447
    +1
    653
    Check/tighten all your rubber house to the IC, SC, Intake....could very we'll be the leaky IC.

  9. #8
    Quote Originally Posted by psycho rxp View Post
    Ditch the BOV, probably leaking boost
    Is there an old thread that backs this up? I keep reading posts that claim a BOV is a bad idea on a Sea-Doo.

    Andy

  10. #9
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    Andy you will need a video of your leaf blower to convince most of these guys
    that if you use a BOV it will actually slow down the SC faster than with out one...
    Last edited by skidoochris; 07-29-2014 at 07:10 PM.

  11. #10
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Quote Originally Posted by whittlebeast View Post
    Quote Originally Posted by psycho rxp View Post
    Ditch the BOV, probably leaking boost
    Is there an old thread that backs this up? I keep reading posts that claim a BOV is a bad idea on a Sea-Doo.

    Andy
    Here's a few to get ya started

    http://www.greenhulk.net/forums/show...blow+off+valve

    http://www.greenhulk.net/forums/show...sher+questions

    http://www.greenhulk.net/forums/show...blow+off+valve

    http://www.greenhulk.net/forums/show...blow+off+valve

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 780 slt dies at top speed
    By chinman in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 05-10-2012, 10:25 PM
  2. Polaris MSX 140 Missing at top speed
    By edb007 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-02-2011, 08:05 PM
  3. gp1200 bogs down at top speed
    By jonf in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 07-21-2009, 06:08 PM
  4. 96 SLT 750 Pulsing at top speed but not full RPM
    By fasman in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 07-20-2009, 10:46 PM
  5. Another Problem, Loss of Power, Stuttering at top Speed
    By ercBOOSTED in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 06-29-2008, 05:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •