Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    tones's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    flagler county fl
    Posts
    43
    +1
    1

    idles at full throttle only????

    I have a 1999 sea doo gsx had carbs rebuilt a few days ago. I put them in and as soon as it starts up it goes rt to full throttle screams!!! Idle wasn't touched. Any ideas on whats going on here??? Thanks


  2. #2

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Eastern NC
    Posts
    223
    +1
    8
    Make sure the throttle plates are not pulled open by a tight cable or something.

    Lean run away maybe. Check for air leaks.

  3. #3
    tones's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    flagler county fl
    Posts
    43
    +1
    1
    The Plates are just about closed and the cable has slack where its not pulling the plates open until the throttle handle is squeezed. would a bad exhaust leak be considered a vac leak on a ski? The leak is by where the clamp holds the muffler side and intake side together..

  4. #4

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Eastern NC
    Posts
    223
    +1
    8
    I would fix it just to be safe. Also make sure your carb hoses are attached to the right ports

  5. +1 by:


  6. #5
    tones's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    flagler county fl
    Posts
    43
    +1
    1
    Quote Originally Posted by hellhound007 View Post
    I would fix it just to be safe. Also make sure your carb hoses are attached to the right ports
    Ill check it today.. seem no matter what i do problem doesn't go away....=(

  7. #6

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Eastern NC
    Posts
    223
    +1
    8
    Set it on fire. It will go away then...

  8. #7
    tones's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    flagler county fl
    Posts
    43
    +1
    1
    Quote Originally Posted by hellhound007 View Post
    Set it on fire. It will go away then...
    You don't think that crossed my mind already!! lololol If i could lift it off the trailer i would throw it! ha!

  9. #8
    tones's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    flagler county fl
    Posts
    43
    +1
    1
    Quote Originally Posted by hellhound007 View Post
    I would fix it just to be safe. Also make sure your carb hoses are attached to the right ports
    Just went thru it. All seems okay as far as where everything goes but revs out of control... Cant find problem.

  10. #9

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Eastern NC
    Posts
    223
    +1
    8
    Ok. The carbs were rebuilt. Did you do it, or have it done. Have you checked adjustment screw settings?

  11. #10
    tones's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    flagler county fl
    Posts
    43
    +1
    1
    I did it. pretty much straight forward to rebuild. I didn't touch the adjustment screws from the old settings cause she idle great.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 96 SL700 bogs at full throttle
    By Nik33615 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-30-2008, 01:30 AM
  2. 1997 Polaris 780 SLT (Cutting out at full throttle)
    By harleyfun1996 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 03-24-2008, 01:02 PM
  3. 00 gp1200 stuck at full throttle?
    By felixx in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-2007, 12:22 AM
  4. Range of 250X at full throttle?
    By Socaloffshore in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 07-11-2007, 10:29 PM
  5. HELP!! my 2004 rxp had low the RPM's at full throttle
    By rafyrxp in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2006, 11:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •