Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Exclamation Seadoo starts but won't go

    Hi I have a 2012 seadoo gti se 130. I was out on the lake and suddenly stopped. Heard some beeping, said module error and ski won't go forward or back. I shut off waited a while and restated but same issue. It starts fine. I can't depress throttle and it revs with minimal movement but nothing significant. It feels like it's stuck in neutral. I checked the intake and there was no debris there. Any advice? Thanks.


  2. #2
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Atl
    Posts
    3,561
    +1
    578
    IBR issue???

    Bad wear ring???

  3. #3
    VENOM008's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Miami Florida
    Posts
    59
    +1
    4
    Check throttle cable not loose and does impeller spin strong out of the water when you flushed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Xlt 1200 revs, but won't go.
    By Jesse shipman in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2015, 06:11 PM
  2. Starts and idles good. Squeeze throttle and lugs, runs but won't go over 5mph
    By Fandini in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 10-10-2014, 12:42 PM
  3. '89 650sx starts but won't stay running, then backfires!!
    By eazygoin in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 01-24-2012, 11:13 AM
  4. Engine Runs but Seadoo Won't Go
    By cheesebone in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2010, 06:10 AM
  5. Revs, but won't go
    By Ruski in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 07-26-2007, 03:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •