Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Resko 1's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Waretown, NJ
    Posts
    81
    +1
    7

    I may have blown up my ZXI 750

    I was out cruising in the barnegat bay by the sedge islands all of a sudden it bogged down and stalled. It started right back up but again after cruising for a min or so died again. I haven't beaten on the ski at all, just mostly cruising and opening it up only a few seconds at a time. Long story short I limped it back to the ramp at just above idle. At first just thought it may be a fuel issue. I mixed 6 gallons of super along with 3 gallons of older gas. Older gas was clean just a season or two old. Once I got home and had the seat off and ran it to flush it, now doesn't sound too good. My next step is to pull the plugs, inspect and check compression. I'm anticipating the the worst , but until I get a chance to tear into it I was looking to hear some of the GH brain trusts experiences. Oh and to top it off my trailer needs all new bearings.


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    Compression test.

  3. #3
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,772
    +1
    129
    Take a glance at the small oil injection tubing, is it broken and hanging there?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. may have messed up 2
    By tracy c in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2016, 06:54 PM
  2. may have messed up
    By tracy c in forum Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2016, 01:08 PM
  3. Blown up 1100 zxi
    By rcracing17 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 08-26-2015, 01:10 PM
  4. New to this and screwed up my 750 zxi. How extensive should rebuild be?
    By racefan68 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 09-26-2011, 10:32 PM
  5. may have figured out my speed loss
    By BlaZinMJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 05-27-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •