Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    95 900 ZXI no spark

    I have a 900 zxi that stopped running while being ridden. when I checked out, it had no spark at all.
    I have some questions:

    1) is there a test for the mag? maybe a voltage while the starter is turning it over?
    2) what CDI modules will work in this ski? the one that is in it is revision 3737.

    Thanks for the help!


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    First, check the basics. Inspect the battery connections on both ends, test the lanyard switch, etc. Inspect and clean the connectors in the wiring harness.

  3. #3
    already did all that

  4. #4
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    The book shows 21119-3744 for that model. Used on the '95 & '96 900 ZXis.

    There is no listing for a 21119-3737, must be obsolete.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 95 Kawaskai 900 ZXI no spark
    By drewski in forum Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2014, 03:28 PM
  2. Spark plugs on 95 900 zxi
    By SEGP1200 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2014, 09:13 AM
  3. 95 XP with no spark
    By drlguy2 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-17-2008, 07:01 PM
  4. Newbie w/2 95 sl750s and no spark in 1
    By dhuber1 in forum Polaris Projects
    Replies: 30
    Last Post: 05-18-2008, 10:38 PM
  5. 96 zxi no spark.........
    By cameron da river rat in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-07-2006, 01:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •