Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    MSX 140 stalls once.

    Bought a used '03 MSX 140. Each time I take it out, within the first minute the engine cuts while at cruising speed. Wait ten seconds and it restarts and runs perfect for the rest of the day. Seems electrical but have no idea what's causing this. Any ideas? Sensors?

  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada
    Any history on this machine?

    If not done already I would be changing the TPS and reinforcing the Ficht fuel pressure regulator. An old TPS can cause weird symptoms.

    Also make sure the TPS connector is free of dielectric grease on the metal contacts. Only the perimeter seal on the connector needs a thin film of dielectric grease.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pump 8 vein msx 140
    By freddypr1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-13-2014, 04:40 PM
  2. 03 msx 140 HO starts and stalls
    By joshfish in forum MSX/Matrix
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-2011, 06:11 PM
  3. msx 140
    By jetskibill9999 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 4
    Last Post: 10-02-2006, 07:00 PM
  4. Msx 140 Alert!!!
    By wetherby in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2006, 12:27 AM
  5. MSX 140 - Should I buy it for 7K?
    By X-Cane in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-23-2006, 11:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts