Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Lower Florida Keys
    Posts
    36

    2005 GTX Fuel Indication Issue

    No level indication and a intermittent beep indicating low level, no matter the level in fuel tank. Replaced the level sensor with no change. I noticed that the signal from the sensor is wired to the MPEM and then indications are supplied to the Instrument Cluster. Any thoughts?


  2. #2

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,831
    +1
    119
    verify the resistance that is coming from the sensor through the full sweep of empty to full and report back.

  3. #3

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Lower Florida Keys
    Posts
    36
    I checked the resistance. no problem.

  4. #4

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,831
    +1
    119
    then, it is either the harness, ecu or mpem.

  5. #5

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Lower Florida Keys
    Posts
    36
    The Fuel Sensor doesn't interface with the ECU, only the Pump.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2005 RXT Fuel Gauge Issue Always Reading Full
    By relic hunter in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2017, 07:00 PM
  2. 2005 GTX Fuel Pump Failed Question
    By O'side GTX in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2014, 02:57 AM
  3. '96 GTX fuel gauge / bottom gasket issues
    By ubernoob in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2011, 11:22 PM
  4. 2000 GTX RFI fuel flooding issue
    By zflewis in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2010, 03:16 PM
  5. Replies: 17
    Last Post: 07-29-2008, 12:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •