Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Jknauer00's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    New jersey
    Posts
    181
    +1
    1

    Vibration out of no where.

    Ok last week had a issue with it would start. Found that problem. While find this problem I remove my cam sensor. Checked ohms. It was ok. I left it out checked my throttle body. Unplugged the tps and just tried to fire it up. It started right up. Seen oil come out the cam sensor hole so I shut it off ASAP. Checked my oil to see how much came out and it was barely on dip stick. I checked it before I did all this it was full. Now I don't think I lost that much oil at all out that hole but I filled it back up. Took it out this weekend now I got a vibration. Is there any way that oil is trapped some where it shouldn't be causing this. I checked intake grate prop wear ring all seem ok. Even pump bearing has no play. No water in the hull. I'm new to seadoos. I'm about to punt!


  2. #2
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Atl
    Posts
    3,561
    +1
    578
    Did you get oil on the carbon ring????

  3. #3
    Jknauer00's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    New jersey
    Posts
    181
    +1
    1
    That's a good question. That would cause a vibration u think?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ran out of gas, now ski does no run well?
    By soulraver in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2010, 08:44 AM
  2. 97 SeaDoo GTX runs out of water but no power & max rpm @ 3200 in water
    By Irish Democrat in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2009, 09:00 AM
  3. !!!oil inlet fitting vibrated out of oil pump!!!
    By Rebcammaz in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-21-2009, 08:29 PM
  4. 72 mph, no tabs, coming out of the water, fix?
    By Chrisrokc in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 28
    Last Post: 07-13-2007, 10:24 AM
  5. Intermittent no start and random "dying" out of nowhere.. XP 800..
    By javiert99 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 19
    Last Post: 07-12-2007, 11:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •