Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,773
    +1
    130

    Ultra150 gauge problem

    Customer dropped off an Ultra150 with all gauges lit up on the dash. None of them seem to work or respond to anything, just completely lit. Any guesses here besides they took a dump.


  2. #2
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,773
    +1
    130
    OK, all gauges being lit up has totally drained the battery. I'll be looking more into this next week.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Gauge Problems
    By explude in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2008, 06:50 PM
  2. Gas gauge problem?
    By seadooingfreak in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 04-21-2008, 06:04 AM
  3. Gauge problems
    By explude in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 60
    Last Post: 03-26-2008, 08:46 PM
  4. Gas gauge problem!
    By dcs191919 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-2007, 07:45 AM
  5. Weird Gauge Problem
    By '02GPRider in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 04-09-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •