Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Having some troubles- 04 R12x

    So I bought the ski last week, test rode it and all was good. Had it out for about an hour and a half last week end and still everything seemed good. Went out again Sunday and that's when the problems started... Started getting error code 7 after about half an hour, shut it off and with in 5 minutes it would error code again and go into limp mode. Changed out the sensor and tried again, started getting error code 7 and 8 with in minutes of running. Can't seem to clear the codes off either, tried using the service connector method and left the battery unplugged over night and still has codes with out running it... But sometimes it will be 7 and 8, shut off and check and it will be 8 and 10, or 9 and 7. I'm thinking I need a new ecu but just wondering if anyone has any other ideas before I spend the $800+ for a new one.

    also figured out it will run fine indefinitely with the service connector plugged in, likely a bad idea though


  2. #2
    AWA MEMBER
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Currituck, North Carolina, United States
    Posts
    4,616
    +1
    247
    ECU is probably bad.....check your pin connection s at ECU for corrosion

  3. #3
    I checked them, didn't look bad... Put some di electric grease in it anyways and it's still not working right.

  4. #4
    AWA MEMBER
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Currituck, North Carolina, United States
    Posts
    4,616
    +1
    247
    Its a safe bet the ECU is faulting

  5. #5
    AWA MEMBER
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Currituck, North Carolina, United States
    Posts
    4,616
    +1
    247
    Contact "jrinjax" he can confirm that too

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Just bought an 04 RXP. Have some questions.
    By rvpilot457 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2013, 09:36 PM
  2. Wanting to start modding my GPR, and have some questions.
    By PuprleNuprleGPR in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 29
    Last Post: 06-06-2006, 07:25 PM
  3. I have some bad dam LUCK.
    By Water4fire in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 38
    Last Post: 02-24-2006, 01:46 AM
  4. lookie lookie what we have here! Rxp 04 engine for sale!
    By Angelse68cal in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2005, 01:35 PM
  5. Finally got to ride my 05 Rxp and have some questions.
    By Mark S in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-17-2005, 06:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •