Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1

    New CMD Digital Display

    There is a new digital display that Dynojet has released for the CMD. It will display 1, 2 or 4 readouts from the Power Commander CAN network. It is visible in bright light. There is data logging built in but is somewhat limited in the release code.

    Here is a pic of it running on my motorcycle that runs a motorcycle version of a CMD.

    http://www.nbs-stl.com/RxpxTuning/POD-300.jpg

    I like that I can now see AFR, RPM, Boost Pressure, Calibrated Speed in KPA or MPH in one waterproof display. I may create a display that also shows DutyCycle, water pressure in the intercooler and Fuel Trim just to keep an eye on a few more things.

    I see that Jerry has these in the store
    http://www.4-tecperformance.com/inde...oducts_id=1963

    Have fun tuning

    Andy


  2. #2
    PWC Addict lilman573's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Central NJ
    Posts
    2,946
    +1
    207
    Nice! What are the dimensions of the display?

  3. #3
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    Sweet! Any idea of cost?

  4. #4
    About the size of an Apple IPhone. I will measure it when I get home.

    see http://www.powercommander.com/powerc...r-pod-300.aspx

    and

  5. #5
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    Quote Originally Posted by BigDaddyRXP View Post
    Sweet! Any idea of cost?

    Dynojet POD-300 Unit
    POD-300 $249.99


  6. #6
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    I wonder if you can accept trim tables with it

    Guess I'll find out.... got one ordered.
    Last edited by BigDaddyRXP; 09-24-2014 at 04:01 PM.

  7. #7

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    480
    +1
    27
    Also the CMD is now the Commander V? Is the store going to be adding the V models soon?

  8. #8
    Quote Originally Posted by superjetpilot View Post
    Also the CMD is now the Commander V? The the store be adding the V models soon?
    The CMD has always really been a relabeled PC5. I run a PC5 on my bike.

  9. #9

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    480
    +1
    27
    Oh so they are going back to their old name?

    When I get one I want to order the most current unit.

  10. #10
    Quote Originally Posted by BigDaddyRXP View Post
    I wonder if you can accept trim tables with it

    Guess I'll find out.... got one ordered.
    You can't accept trims but you can richen up the low, mid or top end from the screen and feel trends
    as long as the autotne is turned off.

    Andy

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. digital display 96 sl780
    By gruba in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-17-2009, 12:39 PM
  2. 2002 Polaris Virage digital display always on
    By 2002 Virage Fan in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2008, 05:12 PM
  3. Gauges & Digital Display Not Working?
    By FL03GTX in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 12:48 PM
  4. Question about red blinking light in digital display
    By diesel359 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 11-13-2007, 09:42 AM
  5. digital display stopped working?
    By jeff007 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 08-24-2006, 06:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •