Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    liquid chicken's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Hutto TX
    Posts
    1,307
    +1
    84

    playing with the Flux feature in GoPro studio 2.5

    its supposed to make your slow motion stuff really look good. everything i have recorded has been in 1080p 60fps so I can use some slow mo stuff.. time i learned how to use it.

    short clip reduced to 50% speed. there is an option when your export that is supposed to make it even smoother by automatically adding clips as it needs but it takes a LONG time to render.
    what i need to learn now is how to get the slow motion stuff into a normal video. i have an idea just need to work with it.


  2. #2
    liquid chicken's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Hutto TX
    Posts
    1,307
    +1
    84
    okay i am just dumb. each time i am messing with footage i can add the slow motion where i want at the speed i want but then getting it go back to normal speed does not always work. it gets choppy for a few then speeds up to normal.

    im sure its something im doing as my system has more than enough power to render gopro videos. will keep working on it.

  3. #3
    Q in Arizona's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Phoenix, Az
    Posts
    30,433
    +1
    7,313
    are you making the slow motion a separate clip put between the 2 regular motion clips? I have zero knowledge or experience with working on gopro video and the studio editor so...shit. Maybe just take the easy way out and put in a transition between speed changes and see if that hides the glitching?

  4. #4
    liquid chicken's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Hutto TX
    Posts
    1,307
    +1
    84
    maybe.. lol i dont know for sure. say i have 10 sections that will make up the 3 min video what i thought i could do was have clip 1 to 5 play at normal speed but slow clip 6 down to 50% then have 7 to 10 at normal speed.

    maybe i can do this but am doing it wrong.. or i have to do what you said have clip 6 all by itself and then edit it in.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. OUT with the "Old" and IN with the "Bold"
    By Spooling in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 06-08-2012, 09:10 AM
  2. vid jumpin waves with the bw2 x2 in background
    By Rxp BLazin in forum Videos & Pictures
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2010, 12:15 PM
  3. vid jumpin waves with the bw2 x2 in background
    By Rxp BLazin in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2010, 12:15 PM
  4. Is anyone else having a problem with the search feature?
    By outonalimb in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-05-2010, 02:25 PM
  5. Woody Playing with the Family!
    By L Carlson in forum Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2010, 10:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •