Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    rick xp's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Brisbane, Australia

    FZR Tacho not working and displaying code no 48

    Hi guys,

    The tacho has all of sudden stopped working and the diagnostic code is no 48.

    Could somebody please tell me what this is?


  2. #2
    db2540's Avatar
    Join Date
    May 2009
    I looked in the manual. Not such number. Sorry cant help.

  3. #3
    Guidoo's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Living outside of Charleston SC.
    Try disconnecting the battery.

  4. #4
    Have done any wiring mods, perhaps key on power for a Afr gauge or anything?? I have the relay for my Afr gauge triggered by a wire under the column. It fell apart on me one day and kill my tach when my wiring failed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FX SHO bilge pump not working and main fuse blows sometimes
    By robmeoff in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 34
    Last Post: 08-23-2012, 12:29 PM
  2. 96 Kawasaki 1100zxi KATS trim not working and a possible Carb problem
    By swampfox in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-2012, 08:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-12-2012, 08:58 PM
  4. Trim indicator does not work in display
    By Tho in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-21-2011, 08:25 AM
  5. 2007 GTI Gauges not working and blowing 3 amp fuse
    By JohnCiccarelli in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2011, 01:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts