Results 1 to 7 of 7

Thread: ski wont start

  1. #1
    Steve-m31164's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    2,690
    +1
    403

    ski wont start

    I have just put my gprxp back together after it went BOOM .I have installed a stock rxtx ecu . The motor and all the electrics are basically a rxtx . I put the key in and nothing . No beeps , no nothing . I checked battery , 12.99volts . I shorted across starter solenoid and it turns over . I put the dess loom on my rxtx and it works fine . I have the negative from the battery to the engine next to starter .I have checked the 30amp fuse and it fine aswell .anyone have any suggestions ?


  2. #2
    xxx2's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    panama city bch, Fl
    Posts
    421
    +1
    35
    The three small grounds on front of engine tight?

  3. #3
    PWC Addict lilman573's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Central NJ
    Posts
    2,946
    +1
    207
    Are you sure its the right ECU/dress key combo?

  4. #4
    Pete1027's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Adelaide, AUSTRALIA
    Posts
    474
    +1
    15
    Nothing at all on the dash??

  5. #5
    ncdoo's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,351
    +1
    105
    If nothing comes on on the dash, maybe the grounds or something's not plugged in correctly. Are the A and B connectors plugged in correctly on the ECU?

  6. #6
    Steve-m31164's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    2,690
    +1
    403
    Yep correct key for ecu . Nothing at all on dash .. A and B are correct .hmm I put the 3 wires on as the motor was going in ; I will recheck for tightness .

  7. #7
    Steve-m31164's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    2,690
    +1
    403
    Some idiot put the battery and starter leads around the wrong way... turns over . Beeps ... yay ... now I have a code 0344 cam sensor . Swapped one with the rxtx ... same ... not sensor but the harness ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP! Ski wont start 2003 gp1300r
    By Goldbrg207 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2015, 05:50 PM
  2. Ski wont start and P1513 code
    By Dockside in forum 4-Tec Performance
    Replies: 36
    Last Post: 05-27-2012, 02:13 PM
  3. Ski wont start
    By flyguytki in forum 4-Tec Performance
    Replies: 65
    Last Post: 04-01-2009, 08:43 PM
  4. Clicking noise at fuse box and ski wonts start at times.
    By excess in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2007, 09:45 PM
  5. Ski wont start--RXP
    By wakeborder556 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 07-30-2006, 07:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •