Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    08 ultra #4 inj not firing

    I have an 08 Ultra. #4 injector isnt firing. swapped it with number 3 and it sprays fine. swapped plugs around and seems to that plug and/or wires to the harness. Has anyone else came across this? could it be in the harness or is it in the brain maybe?


  2. #2
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    I doubt that the ecu is bad, check all your wiring connections for splits or corrosion.

    Sean

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2007 ultra 250 #1 cylinder not firing
    By BillyR-12X in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 38
    Last Post: 11-19-2012, 11:08 PM
  2. 08 Ultra Pics
    By Skips313 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 15
    Last Post: 01-16-2008, 11:45 PM
  3. Not Firing
    By fastkaz in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 12-15-2007, 07:43 AM
  4. I got the first 08 ultra......not really but
    By john07ex in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 22
    Last Post: 09-09-2007, 07:18 AM
  5. Aft cylinder not firing
    By skyler_lloyd in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2007, 01:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •