Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    born riding's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    richmond, va
    Posts
    294
    +1
    3

    something wrong with my 250x

    When i am riding over 5,000 rpm's and turn left or right at more than a 45 degree angle, the ski starts to shake a little and there is a god awful noise (grinding, scraping, vibration) but then stops when turn back straight. could it be shaft? bearings? prop? to much water presure? has anyone else had a problem like this? if so have you been able to fix it? please help!!


  2. #2
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,446
    +1
    650
    Have you had your pump off?

  3. #3
    Sure sounds like the prop hitting the sidewall or the bearings going bad. Could be the engine/pump alignment wasn't set up properly from the factory and you've got a very premature failure of the pump system. Get it back to the dealer and let them figure it out under warranty.

  4. #4
    Oops...I thought by the title I'd see something like "is there a hole in my gas tank?" <j-k!>
    Seriously, could it possibly be as simple as water hitting the sponsons? I know, it might sound ridiculous but it gave me a fit on one of mine till I heard it was a common issue...
    As far as my technical expertise goes I cant think of any mechanical issue that would be created by just turning the nozzle...

  5. #5
    monster's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    sandy eggo, yo!
    Posts
    71
    Mine makes a noise/vibration at high throttle turns but it isn't a " god awful noise"

  6. #6
    born riding's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    richmond, va
    Posts
    294
    +1
    3
    no, i have not had my pump off yet. I have had many skis but none of them have ever done this.
    i know the engine has to work harder when in full turn.
    i was thinking it could be the bearings.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Is there something wrong with my RXP X 255 ?
    By Easylife in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-22-2016, 11:39 AM
  2. Is something wrong with my OPAS?
    By InsideTrader in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-24-2013, 09:58 PM
  3. What's wrong with my 15f
    By Toby in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2007, 10:05 AM
  4. There must be something wrong with my GP1300R
    By GP1300R-06 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 38
    Last Post: 03-25-2007, 09:37 AM
  5. Somethings wrong with my machine, help, please read!!!
    By NeverEndn in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 08-11-2006, 09:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •