Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    xdrian's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    898
    +1
    225

    Keepgeting crap error codes

    Any ideas would be good thanks advance



    P0122

    P0222


    P060d


    P0335


  2. #2
    xdrian's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    898
    +1
    225
    Been doing some research all points to the tas sensor eg the throttle leaver I have checked continuity between plug and ecu plug and all test ok

    Good news the sensor is same on all model late Seadoo so I can brow my mates for a test
    But I think maybe the loom at the bend that is open circuits after hitting a wake
    Last edited by xdrian; 04-04-2015 at 10:24 PM.

  3. #3
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Yeah check loom

  4. #4
    xdrian's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    898
    +1
    225
    yer that's what I am thinking that one of the 6 wire is cracked and open circuit now and then.

    going to install by pass loom for the 6 and try it.


    Quote Originally Posted by SLASHER View Post
    Yeah check loom

  5. #5
    xdrian's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Brisbane Australia
    Posts
    898
    +1
    225
    Problem fixed

    all errors were pointing to TAS sensor or throttle body errors, I tested all the wires all OK

    must have been a crack in one or more wires that open circuit after hitting a wake and handle bars turned a bit just enough to error.

    cut out the six and spliced in new wires now have run for 4 hrs no problem won't go one hr before failing.

    also left lose down the centre so not to twist so much as before

    Click image for larger version. 

Name:	Throttle Loom.jpg 
Views:	105 
Size:	79.1 KB 
ID:	355671 Click image for larger version. 

Name:	Throttle lever.jpg 
Views:	223 
Size:	72.0 KB 
ID:	355672

  6. #6
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Pain the ass sensors

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Who has gotten a P-0500 error code?
    By Shibby1485 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2012, 01:18 PM
  2. P-0500 error code??
    By BOOSTED in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-23-2010, 01:33 AM
  3. Id A - Error Code on Ultra
    By MrSxy4Ever in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-05-2007, 06:49 AM
  4. Sea-doo error code
    By stonylake rxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2007, 10:27 PM
  5. Error code 1517 ????
    By ralphmalph3 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2007, 11:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •