Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sunshine coast QLD
    Posts
    234
    +1
    3

    Help!!! Ski won't start fzs

    Hey guy ski has been going great but over the Easter break I had my ski at my inlaws house on the water. I went to go for a ski today and took the imoblozer off ski started for 2 seconds then stopped. The fuel pump it not pumping but thinking it might be part of the imoblozer. I have tried to unlock and lock many time but still no luck. Will grab A muilt meter and check for power at the pump when I get the ski home . Any idea would be great


  2. #2

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Siesta Key, Fl
    Posts
    1,066
    +1
    155
    Did you check the fuses?

  3. #3

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sunshine coast QLD
    Posts
    234
    +1
    3
    Quote Originally Posted by SilentShooter View Post
    Did you check the fuses?
    Yeah done that also no power at fuel pump

  4. #4

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sunshine coast QLD
    Posts
    234
    +1
    3
    Can anyone help?

  5. #5
    r33pwrd's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sammamish Washington
    Posts
    4,216
    +1
    360
    What does it do when you try and start it??

  6. #6
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990
    Are you getting 2 beeps signifying that the security system is disarmed?

  7. #7

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sunshine coast QLD
    Posts
    234
    +1
    3
    Yeah two beeps but no power at fuel pump engine cranks but will not fire

  8. #8
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990
    • The 3 A fuse is for the remote control unit.
    • The 10 A fuse is for the main and fuel pump relay and the electronic control throttle valve relay.
    • The 20 A fuse is for main and fuel pump relay.
    • The 30 A fuse is for the main relay.

  9. #9
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990
    Even if the fuses look good, swap them. If that doesn't resolve problem, you likely have a bad fuel pump.

  10. #10

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sunshine coast QLD
    Posts
    234
    +1
    3
    Checked all fuse under ecu cover all ok fuel pump is fine jut not getting power to it does the imoblozer cut the fuel pump?

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1992 Kawsaki 750 SS Jet ski won't start VIDEO INCLUDED need some help!!!
    By southernmaryland in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2011, 07:00 AM
  2. Ski won't start and throwing a code
    By Zach07RXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 08-19-2009, 12:03 PM
  3. Ski won't start
    By rathee in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 15
    Last Post: 08-21-2008, 04:45 PM
  4. Ski won't start!
    By Hockey369 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 21
    Last Post: 11-19-2007, 08:31 AM
  5. Ski won't start...
    By Yellow93 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-30-2006, 11:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •