Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Rxt x 260 losing all power

    Rxt x 2010 had a vtech tune a few weeks ago and today it completely cut all power whilst driving but then started back up fine it done this a few times any ideas what it could be ?


  2. #2
    mibunkerking's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Jax,Fl
    Posts
    2,260
    +1
    117
    does the motor die or just lose power but keep running? any noises out of the ordinary?

  3. #3
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Quote Originally Posted by lummy-x View Post
    Rxt x 2010 had a vtech tune a few weeks ago and today it completely cut all power whilst driving but then started back up fine it done this a few times any ideas what it could be ?
    Start at the battery connections. I hate electrical deamons.

  4. #4
    Motor and electrics at the same time

  5. #5
    mibunkerking's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Jax,Fl
    Posts
    2,260
    +1
    117
    check connections at the battery and on the front of the motor. it could be the DESS post is failing and thinking the key has been pulled. jiggle the key while its running see if it dies.

  6. #6
    I thought it was the dess post I have 2 full power keys I did try both but the same thing happend

  7. #7

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Wexford, Ireland
    Posts
    24
    +1
    3
    Quote Originally Posted by lummy-x View Post
    I thought it was the dess post I have 2 full power keys I did try both but the same thing happend
    did you get this sorted after ? I had similar problems with my 2012 rxpx ,afaik there the same engine, are u running old type intake sensor ? your in the uk is it ? im in Ireland,

  8. #8
    Quote Originally Posted by willy fog View Post
    Quote Originally Posted by lummy-x View Post
    I thought it was the dess post I have 2 full power keys I did try both but the same thing happend
    did you get this sorted after ? I had similar problems with my 2012 rxpx ,afaik there the same engine, are u running old type intake sensor ? your in the uk is it ? im in Ireland,

    Hi It was battery connection but when I was pulling the key on and off it would start again I took it out last week and it run sweet

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEED HELP, RXTX 260 losing power
    By super701 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2016, 06:53 AM
  2. FS Riva RXT-X 260 Power Filter Kit - NEW
    By scottbaty in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2015, 01:42 PM
  3. Rxt-x 260 vs Rxp-x 260 whats the better all rounder?
    By baba850r in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 05-06-2014, 04:30 PM
  4. Replies: 12
    Last Post: 07-14-2011, 09:53 AM
  5. 99 gp800 lost all power, 5mph tops, help me
    By lifted99f250 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2007, 01:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •