Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Banned User
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    NEW JERSEY
    Posts
    380
    +1
    5

    Oem Wear ring problem

    Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	55 
Size:	33.8 KB 
ID:	355461This is the wear ring I just got.. I put it in my pump and when I tryed to install my Solas 15/20r. It does not fit. Its so tight that even if I did force it in there, it deff wouldn't spin.. Any suggestions ? Any1 have this problem.


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    NEW JERSEY
    Posts
    380
    +1
    5
    Is it because it says NIB ? I just looked again and found a Oem on eBay for 68$ and it don't say nib next to it

  3. #3
    NIB is New In Box, so I doubt it.

    Maybe it wasn't an OEM one, assuming that your prop isn't damaged or been re-pitched since it came out?

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    NEW JERSEY
    Posts
    380
    +1
    5
    It isn't damaged and re pitched. I'm not sure because I bought it off someone.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ss or oem wear ring????
    By BAYOU FZR in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 04-20-2009, 11:48 PM
  2. Impeller binding on wear ring.. problem or symptom?
    By NoGo1200 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2008, 11:33 AM
  3. wear ring problems
    By RiverRat19405 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 03:35 PM
  4. 2003 GTX Supercharged wear ring problems
    By Zilla57 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-10-2006, 12:11 PM
  5. Odd Wear Ring Problem
    By 1 FAST VE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 33
    Last Post: 03-28-2006, 03:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •