Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    No spark to plugs

    I need help on my 2000 Virage tx will crank and run for 45-60 seconds then dies will not restart until time has passes pulled plug out after it dies turned over and no spark on plug


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,570
    +1
    1,272
    Welcome

    This is a carburetor engine, correct?

    There are a few things to check.

    See my signature links, red engine section, read up on service bulletin PWC-00-05. See whether your electrical box uses the original or the modified wiring for the CDI Red/Purple wire.

    Unplug and bypass the LR-505 Start/Stop module. Leave it bypassed until the problem is resolved.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cranks but no spark to plugs.
    By socalkoree in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 05-27-2016, 01:00 PM
  2. 1100 ZXI has no spark to any of the cylanders
    By wascapsfan in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 09-11-2013, 03:14 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 09-20-2011, 02:25 PM
  4. 91 jl 650 sc no fire to plugs
    By ces01 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2008, 07:55 AM
  5. 91 kawasaki jl 650 sc no fire to plugs
    By ces01 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •