Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29
  1. #1

    4 tec 215 swap.. NO POWER!!!

    Ski was running great before we pulled the motor and electronics then swapped to a 2004 GTX hull.. Need help finding power. Can't even get it to beep..


  2. #2

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    663
    +1
    45
    grounds on front of engine?

  3. +1 by:


  4. #3
    We hooked them up while the motor was half way In because they are so hard to get to while down In the hull.

  5. #4
    We didn't change the harness.. We used the one from the gtx hull. Everything seemed to be identical

  6. #5
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    what ecu did you use

  7. #6
    The one from the RXP

  8. #7
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    put in the 04 ecu

  9. #8
    bmxjoe's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Fort Walton Beach, Fl
    Posts
    253
    +1
    5
    may just be a bad D.E.S.S post. but I'd check all fuses and grounds.

  10. #9

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    663
    +1
    45
    You mixed electronics around?

  11. #10
    We used all the electronics from the RXP except the harness. But it all plugged up to the 215.. Wouldn't using the ecu from the gtx detune it? It was only 185 hp

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 04-14-2013, 08:43 PM
  2. New discovery - still no power
    By tryintolearn in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 05-29-2007, 11:38 PM
  3. No power possible hydrolock
    By tryintolearn in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 23
    Last Post: 05-25-2007, 10:42 AM
  4. FINALLY got my SJ to start but no power!!!
    By severinsen in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2006, 03:11 PM
  5. 02 GTX 4-Tec na Help No Power
    By ccgtxna in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2006, 10:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •