Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Engine Build Problem

    hello guys,

    i am rebuilding my engine at the moment and have everything on except head and wires (is out of ski)

    i dont know if i have done anything wrong but i am unable to manually crank/turn drive shaft to get it to move

    i would like to know if i have done anything wrong or if i pass a particular stage on the build if it restricts me to move anything until engine is fully complete

    if i have done something wrong i just dont know where i have made a mistake

    any reply would help

    regards, steve thx

  2. #2
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Davison, Mi
    what is holding the cam chain
    Last edited by skidoochris; 05-07-2015 at 04:52 PM.

  3. #3
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Port St. Lucie, FL
    oil squirters may hit , IF aftermarket pistons were installed

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Engine rpm problem
    By monaroman76 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2008, 08:36 AM
  2. Update: Engine/SC problems
    By Watdog in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2008, 01:14 PM
  3. Yet ANOTHER engine build with questions.
    By NeVerMind in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 36
    Last Post: 04-22-2008, 09:59 AM
  4. 97Xp new rebuild engine starting Problem
    By ruinplay in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-16-2007, 09:26 PM
  5. 2002 Seadoo Sportster LE engine/impeller problem?
    By RogerinSC in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-2007, 11:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts