Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Problems with speedometer on a 2008 rxt x 255

    I recently purchased a 2008 rxt x 255, everything on the console works except the mph, it stays at 0, event the train right next to it works. If anyone has any suggestion, it would be greatly appreciated. Thanks Dan


  2. #2
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    see if the wheel is still on the speed sensor (its on the transom)

  3. #3
    Hey Chris, where is it on the transom? I'm kinda new to all this. Do you know where I can find a pic or diagram to show where it is located and what I'm looking for?

  4. #4
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    its the only sensor on the rear
    the most common problem is the paddles on the wheel come off
    Click image for larger version. 

Name:	sensor.JPG 
Views:	35 
Size:	9.2 KB 
ID:	358251

  5. #5
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    its the only sensor on the rear
    the most common problem is the paddles on the wheel come off
    Click image for larger version. 

Name:	sensor.JPG 
Views:	35 
Size:	9.2 KB 
ID:	358251

    on some models it also has a temp sensor

  6. #6
    Is the wheel right between the two holes in the bottom?

  7. #7
    Is the wheel right between the two holes in the bottom? I just looked and the wheel is not there just the little bar that goes through it. Do I need a whole new sensor or just a new wheel?

  8. #8
    Kaybat's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Fl
    Posts
    1,735
    +1
    28
    BRP only sells the entire unit, not the wheel alone.

  9. #9
    got the answer Chris, Ty a bunch you have been a huge help and saved me much money. Ty Dan

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possible problem with SCOM on 2016 RXT-X 300?
    By Titan_Joe in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-04-2016, 07:21 PM
  2. New here...Need help on my 2008 RXT 255 Seadoo
    By Ricksraiders in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 06-07-2014, 09:59 PM
  3. Still having problem with power on my 2005 RXT
    By ndarimont in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-31-2011, 07:39 PM
  4. problems with leaks.....on SHO
    By MR MAC in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-21-2010, 09:42 AM
  5. Problem with lights on my shorlandr trailer??
    By jasonbedell in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 07-23-2007, 08:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •