Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 60
  1. #1
    imp0ster's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Palm Harbor, FL
    Posts
    5,037
    +1
    672

    vtech non responsive

    2 days and as far as I'm reading no one has a response to the login issue. Someone please do something. I'm due on the water all weekend but I can't even use my datalogger because of this awesome new setup. WTF.


  2. #2
    Quickest way email Michael and jonatan

  3. #3
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    did you do a clean install?
    remember the logger uses a different log in password

  4. #4
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Atl
    Posts
    3,561
    +1
    578
    imagine that

  5. +1 by:


  6. #5
    GasResearch-VT.SE's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,172
    +1
    207
    Send me your login email address for logger by PM.

    (Use the newest andriod app if you are using android as the server location changed recently too)

  7. #6
    GasResearch-VT.SE's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,172
    +1
    207
    You want fast support? Hello?

    I sent you a PM aswell, you are online so you should see it.

  8. #7
    gp1200rider's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    MD
    Posts
    987
    +1
    47
    are you or someone saying you have to have a different password than the other maptuner password I cant log in either ?

  9. #8
    GasResearch-VT.SE's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,172
    +1
    207
    No the logger password is different to your maptuner password usually.

    You should have your passwords in emails anyway.


    Tuning your ski: Maptuner = 1 password
    Logger (www.brpdiag.com): Logger = Another password.

    If you need your logger password reset just message me.

  10. #9
    imp0ster's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Palm Harbor, FL
    Posts
    5,037
    +1
    672
    My phone stays on because it's connected to my firewalls at work. I was not online. It's a fresh install of the application. Is there anyway way at all any of with this issue can get around the login on our phones?

    Looks like I'll be using my MTX-L
    Last edited by imp0ster; 05-09-2015 at 06:45 AM.

  11. #10
    ImpOster, is this an error that pops up on your phone when you fire the phone SW up? I think that has to connect to the server and holds that connection for 24 hours. At 25 hours it has to re handshake with the home server to allow the SW to continue.

    This is a real problem when you are at the vacation lake house that has no phone service. I asked Jon to remove that. It serves no real purpose.

    Andy

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Non responsive throttle
    By mikeysso in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2009, 07:37 AM
  2. Help - Non-responsive '03 SC Steering Issue ...
    By GTXDawg in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2008, 08:48 PM
  3. Non IC Intake for External IC
    By xenonx in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2006, 05:58 PM
  4. non RIVA intercooler???
    By dewsy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 01-23-2006, 08:32 PM
  5. Figured I'd share...non PWC related.
    By Snkypete in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-28-2005, 10:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •