Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 52
  1. #1
    BumblebeeFZS's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    miami ,fl
    Posts
    58
    +1
    5

    got a question about the bypass mod on my yamaha fzs some help please!

    I have a 2014 fzs I currently did the bypass on my ski along with the ribbon delete intake and thru hull exhaust now at top end I get a sputter like a missfire my rpms drop and stay there so im guessing the bypass is installed right they dont come up like before without the bypass i notice my speedo works sometime right and sometimes it dosnt a buddy told me i need to pitch my prop cause its on the limiter but im not sure maybe someone on here can help thanks!


  2. #2
    BumblebeeFZS's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    miami ,fl
    Posts
    58
    +1
    5
    My current top speed is 71 it was 68 before the bypass

  3. #3
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    Probably is hitting the RPM limiter.

  4. #4
    BumblebeeFZS's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    miami ,fl
    Posts
    58
    +1
    5
    Thats what im thinking maybe i ran out of prop thats why it sputters at top end feels like its cant gain anymore speed

  5. #5
    The RPMs feel off slowly? mines did the same thing after i held it open for like 9 seconds straight i have ribbon delete, open charger and bypass

  6. #6
    BumblebeeFZS's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    miami ,fl
    Posts
    58
    +1
    5
    Dose your speedo work fine

  7. #7
    Yeah it works

  8. #8
    BumblebeeFZS's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    miami ,fl
    Posts
    58
    +1
    5
    But dose it skip sometimes mine dose

  9. #9
    Not really you have the riva one?

  10. #10
    BumblebeeFZS's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    miami ,fl
    Posts
    58
    +1
    5
    Yea i do

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How do you change the rear coupler on my yamaha 2005 vx waverunner
    By 925race in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-22-2013, 09:21 PM
  2. question about the riva ecu MAINT flashes on start up.
    By aussie rxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2008, 09:15 AM
  3. Question about getting Top End on my 01 GP1200R?
    By LS2000 Cop in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-2007, 09:22 AM
  4. Question About the water box mod RXP
    By yellow4 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2007, 10:28 PM
  5. Questions about the IC install.
    By Therock in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2005, 08:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •