Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 42
  1. #1
    Bushwick718's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Miami
    Posts
    197
    +1
    10

    how did these happend?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0130.png 
Views:	268 
Size:	744.0 KB 
ID:	358855
    after running the ski for about 5min, it just stopped, just shut off in the middle off the lake, and smoked everywhere. Got home and the inspection I saw rubber particles were everywhere in the engine compartment and then I found these. I think is the intermediate pump assembly rubber shredded.


  2. #2
    abracadabra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wellington, FL United States of America
    Posts
    2,046
    +1
    180
    It appears your intermediate shaft bearings sised up shredding the rubber and that's when your engine died. Time to take engine out. Good luck, Julio...

  3. #3
    abracadabra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wellington, FL United States of America
    Posts
    2,046
    +1
    180
    And to answer your question. No, I don't know what could have caused it...

  4. #4
    abracadabra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wellington, FL United States of America
    Posts
    2,046
    +1
    180
    Is it a "SVHO"?

    Im chasing a small water leak into my hull and my intermediate assembly looks just a little like yours but it isn't sised up...

  5. #5
    mcederna's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Miami
    Posts
    215
    +1
    12
    Quote Originally Posted by abracadabra View Post
    And to answer your question. No, I don't know what could have caused it...
    is this covered under warranty?

  6. #6
    You dont need to take an engine out for an itermediate assembly. Just gotta slide everything forwards to make room to get it out. Few hour job max..ready to go assemblies on ebay are cheap. Unbolt from the wall and bolt new one on

  7. #7
    abracadabra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wellington, FL United States of America
    Posts
    2,046
    +1
    180
    Quote Originally Posted by mcederna View Post
    Quote Originally Posted by abracadabra View Post
    And to answer your question. No, I don't know what could have caused it...
    is this covered under warranty?
    Yes!!!

  8. #8
    abracadabra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wellington, FL United States of America
    Posts
    2,046
    +1
    180
    Quote Originally Posted by kwtony View Post
    You dont need to take an engine out for an itermediate assembly. Just gotta slide everything forwards to make room to get it out. Few hour job max..ready to go assemblies on ebay are cheap. Unbolt from the wall and bolt new one on

    Good call!!!

  9. #9
    mcederna's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Miami
    Posts
    215
    +1
    12
    Quote Originally Posted by kwtony View Post
    You dont need to take an engine out for an itermediate assembly. Just gotta slide everything forwards to make room to get it out. Few hour job max..ready to go assemblies on ebay are cheap. Unbolt from the wall and bolt new one on
    I have warranty so if its covered I am not getting my hands dirty lol. taking it to Riva today after work. Could they say it has anything to do with any mods I have done?

  10. #10
    abracadabra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wellington, FL United States of America
    Posts
    2,046
    +1
    180
    What have you done to it?

Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How did you hear about greenhulk.net?
    By Green Hulk in forum 4-Tec Performance
    Replies: 48
    Last Post: 11-22-2008, 07:01 PM
  2. how did this happend?
    By pet in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 09-21-2007, 01:09 PM
  3. How do these speed runs compare with yours???
    By 1 FAST VE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 04-03-2007, 06:51 PM
  4. Shibby,how did your N.Z. sale go?
    By CRS in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2006, 11:47 PM
  5. How did you modify your craft? all at once or 1 at a time?
    By theantiRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 05-14-2005, 05:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •