Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Sep 2006
    Frisco, Texas

    Is it a plug problem

    Took the ski out for the first time this year with bad results. I have read the other post about the plugs and just want to see if they had the same issues. Ski sat in the garage for about 6 months with 1/4 tank of gas. Took it to the lake today and it ran great for about 20 min and then I could tell it lost power. From a stand still ski takes off and seems to drag thru the rpms and hesitate...after staying in the gas it seems to slightly clear out and pull a bit but never really pulls hard like it should. Im going to change the plugs this week but do you guys have an idea on this?

  2. #2
    FIRED!!! JP's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Fort Lauderdale, FLORIDA baby...
    Get that old gas out of it and change the plugs...


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 440 Jet Ski! Spark/Plugs Problem
    By bleclair in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2013, 12:11 PM
  2. Polaris '98 Spark Plug Problems
    By nickanap in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2010, 12:10 PM
  3. Spark Plug Problems
    By HPI_Savage25 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 35
    Last Post: 10-20-2008, 07:53 PM
  4. 15F spark plug problem
    By kirkky in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 07-15-2008, 08:56 PM
  5. Spark plug problems ?
    By Kinchyle in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 04-03-2007, 11:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts