Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    kkgregs's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    San Pedro Ca 90732
    Posts
    94

    What am i missing :??? 70.2 gps

    Hi Guys,
    well i have a green o4 rxp with metal washers , updated bios and the Knox sensor pig tail .. and i lost two thousand RPM from it ..
    so i bought a Riva racing ecu . and i had my pump honed ..
    before i my bios was updated my ski did 70 mph all day long..w/92 octane. after the update my ski did 68 barely ... so thats when i bought the RR ecu .. so i went to the river for spring break and my ski did 70.2 with half tank and my 14/19 solos prop . and 7800 rpms ..
    now i am running 98 octane fuel and RR ecu and the solos prop i only get 7800 why ... and when i put 92 octane in it i only get 7700 rpms and 68.5 mph .. wtf... anybody have some reason why i cant get 8000 rpms

    what am i missing ... help


  2. #2
    I'm kind of a big deal SeanCucf's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Oldsmar, FL
    Posts
    1,852
    solas needs some tweaking

  3. #3
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,071
    +1
    790
    What mods do you have this will help us out?


    .

    .

  4. #4
    kkgregs's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    San Pedro Ca 90732
    Posts
    94

    no mods

    i ll i got in it is a racing ecu from riva and metal washers and 14/19 prop

  5. #5
    Moderator The Bandit's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Wilmette, IL
    Posts
    8,373
    Why do you have a racing ECU in it in the first place?

  6. #6
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Quote Originally Posted by RXP Steve View Post
    Why do you have a racing ECU in it in the first place?
    Because he was 2k rpms lower than before.

    "well i have a green o4 rxp with metal washers , updated bios and the Knox sensor pig tail .. and i lost two thousand RPM from it ..
    so i bought a Riva racing ecu ."

    get your bios re flashed and/or Tweak the prop to 14/18 (-1mm)

  7. #7
    Moderator The Bandit's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Wilmette, IL
    Posts
    8,373
    oooohhhh! ok

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What am I missing?
    By Sundance in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-05-2008, 10:05 PM
  2. Generic Fuel Delivery issue--What am I missing????
    By seaobin in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 12-06-2007, 09:43 PM
  3. What am I missing?
    By qbzonk in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2007, 02:08 PM
  4. What am I missing??
    By porksword in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 03-08-2007, 11:20 AM
  5. eBay Scam? What am I missing?
    By WAMason in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2006, 08:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •