Results 1 to 4 of 4

Thread: Stuck at 67.6

  1. #1
    Beagleman62's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Richmond, Virginia
    Posts
    2,726
    +1
    64

    Stuck at 67.6

    Top speed runs from a ride yesterday were no better than last week. Despite having about 5 more hours on it than last time, 67.6 was as fast as she'd go. The air,water temps and fuel load were about the same. One thing I have noticed. It goes about the same speed if it's slick or chop (up to a point) Has anyone who has done exhaust and intake mods noticed any changes in fuel milage for better or worse?


  2. #2
    Been around for years...seen it all Kawi-Guy's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Naples Florida
    Posts
    828
    +1
    27
    Beagleman,
    SOunds like you need a ride plate mod.
    I am doing 67.8 with a full tank of gas with my "jim's performance" ride plate mod. I have yet to try it with 1 bar of gas, I would think 70 is a given.
    Other mods I have are the wedge and I just cleaned up my silicone arounmd the pump and filed my intake grate so there are no more bumps or casting marks.

  3. #3
    Quote Originally Posted by Beagleman62 View Post
    Top speed runs from a ride yesterday were no better than last week. Despite having about 5 more hours on it than last time, 67.6 was as fast as she'd go. The air,water temps and fuel load were about the same. One thing I have noticed. It goes about the same speed if it's slick or chop (up to a point) Has anyone who has done exhaust and intake mods noticed any changes in fuel milage for better or worse?
    Jimmy,

    Think that's about it with the wedge as the only mod. All of us are running within a couple tenths of that number almost every time. One guy tried the group k mod on his rideplate, he's shopping for a new rideplate.

  4. #4
    rhorne1053's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Santee, S.C.
    Posts
    634
    When I got home this afternoon the lake was slick as gas so I decided to ride some. I was the only ski on the lake and it was beautiful. I had 3 bars of gas, temp was 84 and the water was 75. I ran a 66.7, mine only has the pump wedge.

    I agree with kawi-guy on the ride plate, I am going to try and get mine to Jim with in the next couple of weeks. We really need to get the front of this boat out of the water some. I am hoping the ride plate will help do that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Stuck at 8,000 RPM"S. ??????????
    By 4-techscharger in forum 4-Tec Performance
    Replies: 64
    Last Post: 07-08-2007, 02:21 PM
  2. IS anyone else stuck at work!?!?!?!
    By GPryan in forum Mudbug Nationals PWC.Life Rally
    Replies: 13
    Last Post: 06-08-2007, 05:01 PM
  3. HELP! I am stuck at 75.5 mph !!! GROUP K MOTOR
    By great lakes gpr 1200 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 41
    Last Post: 05-15-2007, 08:32 PM
  4. RPMs stuck at 6650
    By MikeB in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 39
    Last Post: 04-07-2007, 10:12 AM
  5. Boost - stuck at 7 lbs no matter what ...
    By Vern in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 08-08-2006, 04:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •